Bemutatkozás

Székely-Horváth Rita

Székely-Horváth Rita vagyok. 1980. május 25-én születtem egy gyönyörű vidéken, Pásztón, a Mátra lábánál.

Már tizenévesen sem jelentett számomra gondot idegen emberek társasága, megtaláltam a közös hangot bárkivel. Olyan szakmát akartam tanulni, ahol emberekkel foglalkozhatok. Először postaforgalmi középiskolát, majd tanítóképző főiskolát végeztem. Nagyon szerettem tanítani, imádom a gyerekeket, de aztán más terület felé sodort az élet. 2004-ben Budapestre költöztem, jelenleg is itt élek.

Azóta két kisfiú anyukája vagyok.

A Bowennel pár éve találkoztam. Egy kedves barátnőm ajánlotta stresszoldásként, mert akkoriban nagyon ki voltam merülve az egy éves cseppségem miatt. Hónapokon át keltem óránként éjjelente. Ráadásként a csípőm is fájt a folyamatos súly cipelésétől és a már műtött térdem is állandóan kificamodott, újra meg akarták műteni.

Úgy döntöttem vesztenivalóm nincs, kipróbálom. Hihetetlen volt, az első kezelés után nem ficamodott többet a térdem. Elhagytam a térdrögzítő hordását, pedig a kimerültség miatt mentem. 🙂

Pár alkalom után eldöntöttem, én is szeretném megtanulni a technikát. Szerettem volna a családomat kezelni, a gyerekeknél amikor csak lehet, a gyógyszereket felváltani a kezelésekkel.

Hamarosan már én is a tanfolyamon ültem. Kezdetekben csak a családtagjaimat kezeltem, aztán egyre több ismerősöm szerette volna kipróbálni. A sok pozitív tapasztalat, visszajelzés arra ösztökélt, a továbbiakban ezzel szeretnék hivatásomként is foglalkozni.